Beste klanten,

wegens omstandigheden worden er dit jaar geen workshops meer gegeven.

 

De verkoop van onze handgemaakte juweeltjes kan per afspraak via ons atelier en op de kunst en ambachtenmarktjes waar wij geregeld te vinden zijn.

Dank voor uw begrip!

Welkom op onze website!

Workshops, atelier, creaties

Creatieve workshops zilveren juweel maken voor en door u!

Hoe werkt het?

We ontwerpen samen met u een juweel dat geheel bij uw persoonlijkheid en uitstraling past. U gaat aan de slag met een ruime keuze aan mogelijkheden om uw droomjuweel te verwezenlijken. Wij staan u bij met raad en tips! U krijgt van ons ook een handleiding met de nodige info als geheugensteuntje. Hierdoor maakt u een uniek juweel en zal ook de beleving om het te dragen heel speciaal zijn!

U mag rekenen op veel positieve reacties!

Doe cursus

Volgens uw eigen inspiratie kan u een ring, oorbellen, hanger, bedel, herinneringsjuweel (geboorte, verjaardag, enz..), beads of armband (gevorderden) maken. Zowel juwelen om dagelijks te dragen alsook voor de dagen dat het wat feestelijker mag zijn!  Voorkennis is absoluut niet nodig voor de basisworkshop, waarin u prachtige juwelen kan leren maken. Iedereen kan werken met zilverklei. U maakt uw juweel helemaal zelf onder deskundige begeleiding van een Art Clay Instructeur en goudsmid in opleiding.  Ontdek uw creatieve “ik” tijdens een gezellige workshop in een rustige, aangename sfeer.  Na enkele uren in een ontspannen omgeving heeft u een prachtig en uniek juweel gemaakt dat klaar is om te dragen. Ondertussen verwennen we u met hapjes en drankjes!

U neemt het juweel na afloop onmiddellijk mee naar huis en dan is het tijd om te schitteren!! 

 U kan bij ons ook een juweel op maat bestellen voor elke gelegenheid, u krijgt dan een gratis en vrijblijvende prijsopgave.

Memory/herinnerings- of as juwelen, er zijn meerdere mogelijkheden om tot een mooi aandenken te komen, daarom maken wij graag tijd voor u om geheel volgens uw wensen en gevoelens een idee op papier te zetten, uiteraard ook vrijblijvend.

Gezellig samenzijn

De workshops zijn een originele ervaring, alleen of met collega’s, famillie, vriendinnen, vrijgezellen party’s, verjaardagsfeestjes, grootouder / kleinkind, enz... Er wordt in kleine groepjes gewerkt om een optimaal resultaat te bekomen.Het atelier bevindt zich achteraan in de tuin, in een rustige groene omgeving. Er is plaats voor 8 cursisten in het atelier, maar u mag ook alleen komen. Voor groepen is er een korting voorzien. Wij geven ook workshops aan grotere groepen en kunnen ook op verplaatsing komen.

Inlichten zijn steeds vrijblijvend via

0473/81.31.81

dezilverdoos@outlook.com

kadpa@hotmail.com

 Graag vernemen wij uw suggesties en ervaring over onze workshops en website via het gastenboek. Alvast bedankt en tot binnenkort?!

 

Met vriendelijke groet,

Karin De Pauw

Sfeerbeelden van onze rustige, gezellige groene tuin

#workshops #zilver #atelier #uniek #cadeau #cadeaubon #party #vrijgezellen feestje #verjaardag #huwelijk #verloving